Ortofotomapy

Ortofotomapy: objevte svět z nové perspektivy 

 

V MDP GEO se specializujeme na tvorbu a poskytování vysoce kvalitních ortofotomap, které vám umožní vidět svět detailněji a přesněji než kdy dříve. Díky pokročilým technologiím a odborným znalostem vám přinášíme digitální obrazy zemského povrchu, které jsou nejen vizuálně působivé, ale také geograficky přesné.

 

Ortofoto

 

 

Co je to ortofotomapa?

 

Ortofotomapa je digitální fotografický obraz zemského povrchu vytvořený z leteckých nebo satelitních snímků. Tyto snímky jsou zpracovány a georeferencovány, což znamená, že každý bod na ortofotomapě má přesné geografické souřadnice. Proces tvorby ortofotomapy zahrnuje korekci zkreslení způsobeného terénem a perspektivou, což zajišťuje, že výsledný obraz je měřítkově přesný.

 

Proč si vybrat naše ortofotomapy?

 

  • Přesnost a kvalita: Naše ortofotomapy jsou vytvořeny z nejnovějších leteckých snímků, které jsou pečlivě zpracovány a georeferencovány. Nabízíme ortofotomapy s polohovou přesností 2 - 5 cm/px.
  • Široké využití: Ideální pro urbanistické plánování, zemědělství, lesnictví, ochranu životního prostředí a mnoho dalších oblastí.
  • Inovativní technologie: Využíváme nejmodernější technologie a software pro zpracování snímků.
  • Zákaznická podpora: Naše odborné týmy jsou vždy připraveny vám pomoci s jakýmikoli dotazy nebo specifickými požadavky

 

 Kontaktujte nás